Natuurlijk kunnen wij de vaccinatie van uw hond, kat of konijn bij u thuis verzorgen. Wij vaccineren “op maat” zoals dat heet. Dit betekent dat wij een vaccinatieschema hanteren waarbij het ene jaar bijvoorbeeld de ziekte van Weil wordt gevaccineerd en het andere jaar de grote cocktail. Ook voor de kat vaccineren wij “op maat”. Dit voorkomt onnodig vaccineren.
Indien u interesse heeft in citeren, dan bent u welkom in een van onze klinieken. Daar beschikken wij over de test om dit uit te voeren.

Wanneer u een afspraak maakt voor een vaccinatie, kijkt onze dierenarts uw huisdier altijd grondig na. Dit is de zogeheten gezondheidscheck. De oortjes worden gecontroleerd, het gebit, het hartje wordt beluisterd, niet anders dan in onze klinieken. Als blijkt dat uw huisdier gezond is, dan kan hij/zij gevaccineerd worden.

Maakt u een afspraak voor 5 of meer dieren tegelijk? Profiteer dan van extra korting op zowel de vaccinatie als de voorrijkosten! Voor meer informatie kunt u even bellen met 085 – 0 47 55 47.